DAGENS LUNCH

Måndag – Fredag 11.30 till 13.30

DAGENS LUNCH vecka 12 

Måndag 20 mars

Pannbiff på färs från Hamra & Ulås med portvinstoppad champinjonsås

Tisdag 21 mars

Pasta Caesar, gräddig vitlökspasta med kyckling, bacon, parmesan & krutonger

Onsdag 22 mars

Äppelbakad skinkstek på gårdsgris från Ulås med gräddsås, smörkokta morötter & äppelmos

Torsdag 23 mars

Soppbuffé *Ärtsoppa med rimmad oxbringa * Cowboysoppa på färs från Hamra Håkansgård * Mustig svampsoppa med dill. Goda ostar, bröd, druvor & kex. Pannkakor med sylt och grädde samt dessert & kaffe.

Fredag 24 mars

Schnitzelfredag – alltid på wärdshuset!

Veckans

Grancotto – italiensk långbakad skinka med örter & nypotatissallad med rädisor

 Favoriten

Ugnsbakad panerad torsk med romsås

Naturens Val

Pasta med tomatsås & mozzarella

 

Vi hanterar inte kontanter på lunchen, kort eller lunchkort/kuponger fungerar som betalning.

Vår lunch tillagas till största delen på lokala råvaror från våra duktiga bönder i regionen, och kostar 100 sek.

Ni beställer i kassan vad ni önskar äta och förser er därefter med salladsbuffé, bordsvatten, förrättssoppa, bröd och vi tallriksserverar er valda lunch vid bordet. Efter maten bjuder vi på kaffe & kaka i bufféform.

Vi erbjuder lunchkort som ni laddar med 990 sek och får då ett värde på kortet för 1100 sek, och betalar då istället 90 sek per lunch

 

Välkommen att boka bord ››

Vi vill uppmärksamma dig på att vissa rätter kan komma att justeras, eller ha sålt slut för dagen.

Ring oss gärna innan ert besök om ni har allergier eller specialkost för ett bättre resultat.