DAGENS LUNCH

Måndag – Fredag 11.30 till 13.30

DAGENS LUNCH vecka 8 

Måndag 20 februari

Kålpudding med skysås & rårörda lingon

Tisdag 21 februari

Rotmos med klassisk fläskkorv & sötstark senap

Onsdag 22 februari

Plommonspäckad karré på gårdsgris från Ulås med gräddsås & äpplemos

Torsdag 23 februari

Soppbuffé! *Ärtsoppa med rimmad oxbringa * Cowboysoppa * Jordärtskockssoppa från Vadets gård i Torskinge
Salladsbuffé, bröd, smör, goda ostar, druvor, punsch, bordsvatten, pannkakor med sylt & grädde, dessert & kaffe.

Fredag 24 februari

Schnitzelfredag – alltid på wärdshuset!

Veckans

Pasta med lax i krämig dillsås

 Favoriten

Kryddig chorizo med äggröra i vitlöksmajjo, pickles & lantpommes

Naturens Val

Parmesangratinerad sötpotatispompa med aiolislaw

 

Vi hanterar inte kontanter på lunchen, kort eller lunchkort/kuponger fungerar som betalning.

Vår lunch tillagas till största delen på lokala råvaror från våra duktiga bönder i regionen, och kostar 100 sek.

Ni beställer i kassan vad ni önskar äta och förser er därefter med salladsbuffé, bordsvatten, förrättssoppa, bröd och vi tallriksserverar er valda lunch vid bordet. Efter maten bjuder vi på kaffe & kaka i bufféform.

Vi erbjuder lunchkort som ni laddar med 990 sek och får då ett värde på kortet för 1100 sek, och betalar då istället 90 sek per lunch

 

Välkommen att boka bord ››

Vi vill uppmärksamma dig på att vissa rätter kan komma att justeras, eller ha sålt slut för dagen.

Ring oss gärna innan ert besök om ni har allergier eller specialkost för ett bättre resultat.