DAGENS LUNCH

Måndag – Fredag 11.30 till 13.30

DAGENS LUNCH vecka 17

Måndag 24 april

Cheddarfyllda färsbiffar med potatispure med gräslök

Tisdag 25 april

Kalops på kalv från Hamra med rödbetor

Onsdag 26 april

Panerad torsk med remouladsås

Torsdag 27 april

Säsongens sista sopplunch!
*Ärtsoppa med rimmad oxbringa
*Cowboysoppa
*Mustig svampsoppa
Salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, goda ostar, punsch, kaffe & dessert samt pannkakor & sylt

Fredag 28 april

Schnitzelfredag – alltid på wärdshuset!

Veckans

Wrap med pulled pork, bbqsås & syrad grädde

 Favoriten

Klassisk Caesarsallad

Naturens Val

Pasta med persiljepesto

 

Vi hanterar inte kontanter på lunchen, kort eller lunchkort/kuponger fungerar som betalning.

Vår lunch tillagas till största delen på lokala råvaror från våra duktiga bönder i regionen, och kostar 100 sek.

Ni beställer i kassan vad ni önskar äta och förser er därefter med salladsbuffé, bordsvatten, förrättssoppa, bröd och vi tallriksserverar er valda lunch vid bordet. Efter maten bjuder vi på kaffe & kaka i bufféform.

Vi erbjuder lunchkort som ni laddar med 990 sek och får då ett värde på kortet för 1100 sek, och betalar då istället 90 sek per lunch

 

Välkommen att boka bord ››

Vi vill uppmärksamma dig på att vissa rätter kan komma att justeras, eller ha sålt slut för dagen.

Ring oss gärna innan ert besök om ni har allergier eller specialkost för ett bättre resultat.