KLASSISK SÖNDAGSMIDDAG

September till november öppnar vi upp våra söndagar för en klassisk söndagsmiddag mellan klockan 12.00-15.00.
Vi serverar en sallads &  förrättsbuffé med många godsaker, förrättssoppa, hembakat bröd samt kaffe & dessert.
Söndagsmiddagen kostar 265 sek och ni väljer på en kötträtt och en fiskrätt.

 

sondagmiddag

Söndagsmiddagen, där ni väljer mellan 2 varmrätter kostar 265 sek.
Ni kan även uppgradera till valfri plankstek för 425 sek.

I båda alternativen ingår förrättsbord, förrättssoppa med hembakat bröd samt kaffe & dessert
Barn kan serveras halva portioner av menyn, vi har även köttbullar & pannkakor

Välkommen med er bordsbokning: bokning@bredarydswardshus.se eller på telefon: 0370/80320

Hösten 2017

Söndag 3 september

Stekt rödspätta med brynta champinjoner & dillpotatis

Fläskfilé på gårdsgris från Ulås med rödvinssås & ugnsbakade rotfrukter

Söndag 10 september

Torskrygg med hackat ägg samt sås på vitt vin & fänkål

Kalvfärsbiffar från Gunnarsbo med gräddiga kantareller

Söndag 17 september

Citron & ginbakad laxfilé med smörstekt sparris

Långbakad ryggbiff med mustig madeirasås & potatisgratäng

Söndag 24 september

Fiskgratäng på lax & torsk med hummersås

Helstekt kotlettrad från Ulås med whiskypepparsås

Söndag 1 oktober

Stekt torsk med ägg, räkor, pepparrot & karamelliserat smör

Porterstek på nöt från Gunnarsbo med klassiska tillbehör

Söndag 8 oktober

Pocherad sejrygg med rökt sidfläsk från Grevbäck & rödvinssås

Färskölsmarinerade fläskfilémedaljonger med grönpepparsås & hasselbackspotatis

Söndag 15 oktober

Mozzarellabakad laxfjäril med romsås

Wallenbergare på kalv från Gunnarsbo med skirat smör, potatispuré & ärtor

 

Välkommen att boka bord ››

 

Anmäl gärna allergier såsom laktos, gluten eller annan specialkost för bästa resultat.
Vi håller öppet söndagar i september, oktober & november,  avvikelser kan förekomma. Vi har även öppet mors dag i Maj.