DAGENS LUNCH

Serveras Måndag – Fredag 11.30 till 13.30.

DAGENS LUNCH vecka 8

Måndag 18 februari

Fläskfilégryta från Grevbäck med grönpeppar & tryffelrostad morot

Tisdag 19 februari

Fläsklägg med rotmos & brynt smör

Onsdag 20 februari

Lasagne på nötfärs från Gunnarsbo med ostcrème & grillad tomat

Torsdag 21 februari

Soppbuffé! Vi har dukat upp med tre sorters soppa, sallader, hembakat bröd, ostar & desserter – Ärtsoppa med oxbringa * Cowboysoppa * Morotssoppa med kummin

Fredag 22 februari

Schnitzelfredag – Alltid hos oss på Wärdshuset! Schnitzeln serveras med stekt potatis, vitlökssmör & rödvinsås

Veckans

Fiskburgare med skirat smör & gröna ärtor

Favoriten

Pytt Bellman med riven parmesan & saltgurka

Naturens

Ugnsbakad blomkål med periljepesto & rostade nötter (lättare rätt)

Vi hanterar inte kontanter, kort eller lunchkort fungerar som betalning.

Vår lunch tillagas till största delen på lokala råvaror från våra duktiga bönder i regionen, och kostar 110 sek.
Utöver dagens alternativ kan ni alltid välja på Veckans, Naturens & Favoriten.

Ni beställer i kassan vad ni önskar äta och förser er därefter med salladsbuffé, bordsvatten, förrättssoppa, bröd och vi tallriksserverar er valda lunch vid bordet. Efter maten bjuder vi på kaffe & kaka i bufféform.

Vi erbjuder lunchkort som ni laddar med 1075 sek och får då ett värde på kortet för 1210 sek, och betalar då istället 98 sek per lunch

Välkommen att boka bord ››

Vi vill uppmärksamma dig på att vissa rätter kan komma att justeras, eller ha sålt slut för dagen.

Ring oss gärna innan ert besök om ni har allergier eller specialkost för ett bättre resultat.